Wild Camp(10-14år) och Wild Camp ledarskap(14-16år), är lägret som är lite fräckare, lite vildare, lite galnare, men framför allt, världens roligaste.

Vi kör nu Wild Camp på Beckershof för elfte året och skapat läger där utmaningarna och gemenskapen är själva grejen. Wild Camp på Beckershof är verkligen ett Wild Camp, riktat till dig mellan 10 & 14 år, samt Wild Camp ledarskap 14-16 år.

På Wild Camp är det utmaningar på hög höjds banan, segling, vattenring, klättervägg, äventyrsbanan, backvägg, skytte, linbanan, samt en massa andra roliga och utmanande saker. För er som redan varit på Wild Camp, har vi massor av nyheter inför 2020.

Wild Camp ledarskap, ett riktigt campus, för dig mellan 14-16 år, detta är ett ledarskaps läger i absolut toppklass, det är helt nya aktiviteter, med allt från paintball, lerduveskytte, vattensporter, men även lära dig, ledarskapsförmåga, presentation, och mycket annat...

Är du intresserad av Wildcamp 2020?  Läs följande info innan den 1 oktober 2019.

1. Förberedelser inför bokning av plats.

För att du skall säkerställa att allt fungerar, vill vi att du loggar in innan 1 oktober

Klicka här för länk till bokningssidan

Har Ni tidigare haft barn på Wild Camp är det den mailadress Ni använt tidigare i systemet som gäller för bokningssidan. Kommer Ni ej ihåg denna eller har bytt maila hör då av Er till wildcamp@wildcamp.semed ny mailadress. 

 

2.Vill du anmäla Dig och inte har svenskt personnummer eller svenskt betalkort.Gäller from 1 oktober.

Maila in nedanstående uppgifter till följande mailadress wildcamp@wildcamp.se

Deltagare: 

Fullständigt namn & personnummer

Eventuell allergi/medicinering

Simkunnighet

Målsman

Adress

Telefonnummer

Mailadress

 3. Fullbelagt men önskar chans till plats.Gäller from 1 oktober

Är en grupp fullbokad går det bra att gå in på gruppen och klicka på prenumerera knappen så får du ett mail om det blir en ledig plats. Då är det först till kvarn som gäller. Finns alltså ingen kölista.

Helt enkelt Sveriges roligaste läger.

Välkomna till Wild Camp på Beckershof

Wild Camp på Instagram