VI SLÄPPER PLATSERNA FÖR 2023 DEN 1 OKTOBER 2022 kl 07.00

Wild Camp(10-14år) och Wild Camp ledarskap(14-16år), är lägret som är lite fräckare, lite vildare, lite galnare, men framför allt, världens roligaste.

Vi kör nu Wild Camp på Beckershof för tolfte året och skapat läger där utmaningarna och gemenskapen är själva grejen. Wild Camp på Beckershof är verkligen ett Wild Camp, riktat till dig mellan 10 & 14 år, samt Wild Camp ledarskap 14-16 år.

På Wild Camp är det utmaningar på hög höjds banan, segling, vattenring, klättervägg, äventyrsbanan, backvägg, skytte, linbanan, samt en massa andra roliga och utmanande saker. För er som redan varit på Wild Camp, har vi massor av nyheter inför 2022.

Wild Camp ledarskap, ett riktigt campus, för dig mellan 14-16 år, detta är ett ledarskaps läger i absolut toppklass, det är helt nya aktiviteter, med allt från paintball, lerduveskytte, vattensporter, men även lära dig, ledarskapsförmåga, presentation, och mycket annat...

Är du intresserad av Wildcamp 2023?  Läs följande info innan den 1 oktober 2022.

1. Förberedelser inför bokning av plats.

För att du skall säkerställa att allt fungerar, vill vi att du loggar in innan 1 oktober

Klicka här för länk till bokningssidan

Har Ni tidigare haft barn på Wild Camp är det den mailadress Ni använt tidigare i systemet som gäller för bokningssidan. Kommer Ni ej ihåg denna eller har bytt maila hör då av Er till info@wildcamp.se med ny mailadress. 

 

2.Vill du anmäla Dig och INTE har svenskt personnummer eller svenskt betalkort.Gäller from 1 oktober.

Maila in nedanstående uppgifter till följande mailadress info@wildcamp.se

Deltagare: 

Fullständigt namn & personnummer

Eventuell allergi/medicinering

Simkunnighet

Målsman

Adress

Telefonnummer

Mailadress

 3. Fullbelagt men önskar chans till plats.Gäller from 1 oktober 2023.Kölista=bevakning

Gå in anmäl till läger på www.wildcamp.se. Registrera ditt barn tryck sedan på bevakning=kölista. Det sänds ut ett mail till samtliga prenumeranter när en plats blir ledig. Det är först till kvarn som får platsen. Ni samtliga som bevakar får ett mail när en plats dyker upp sen är det den som är fösrt att anmäla som får platsen. Finns ingen annan kölista utan det är bevaknings knappen som gäller.

 

 


Helt enkelt Sveriges roligaste läger.

Välkomna till Wild Camp på Beckershof

Wild Camp på Instagram