Information

Bra att veta för alla föräldrar
Det är tre saker som vi aldrig tummar på och det är: säkerhet, gemenskap och glädje. Detta går som en röd tråd genom hela Wild Camp på Beckershof och du som förälder ska alltid känna att dina barn är i säkra händer.

Ordning
Ordning och reda är också ett ledord, vi har dagliga lekfulla städinspektioner. Kvar glömda kläder skickas EJ dom skänkes till Röda Korset.

Simkunnig
En förutsättning är att du ska kunna simma 200m.

Försäkringar
Beckershofs Herrgård AB har en olycksfallsförsäkring hos Länsförsäkringar. En gruppförsäkring som är särskilt framtagen att passa vår typ av lägerverksamhet.

Anmälan till Wild Camp
Anmälan till Wild Camp sker via hemsida, www.wildcamp.se. Efter fullständigt betald lägeravgift är anmälan binadande. Efter genomförd bokning erhålls en bokningsbekräftelse till angiven mailadress. En anmäld deltagre kan inte ersättas av annan.

Lägeravgift
Specifikation för lägeravgifterna finns på wildcamp.se och i samband med bokning. Avgifter för betalningsalternativ kan tillkomma på priset. När lägeravgiften är inbetald är bokad plats på campen garanterad.

Betalning
Lägeravgiften betalas i samband med genomförd bokning. Undantag om betalning sker genom delbetalning, av vilket särskilda villkor följer. Betalning sker med kort, via faktura eller genom delbetalning. Avgifter för valt betalningsalternativ kan tillkomma.När lägeravgiften har betalats erhålls en bekräftelse till angiven mailadress.

Ångerrätt
Du kan inom 14 dagar efter genomförd bokning av plats på Wild Camp ångra Dig och avboka platsen med full återbetalning av lägeravgiften. Meddelande om avbokning enligt ovan ska skickas skriftligen till info@wildcamp.se.Meddelandet ska innehålla namn och personuppgifter samt den veckan anmälan gäller för.

Avbokning och avhopp
Om avbokning sker innan den 1 juni 2024 återbetalas 50 % av lägeravgiften. Om avbokning sker efter 1 juni 2024 återbetalas lägeravgiften inte, Ni kan flytta platsen till läger 2025.  Avbokning med anledning av sjukdom kräver att giltigt  läkarintyg uppvisas. Full återbetlning av lägeravgiften medges därmed. Lägeravgiften återbetalas inte heller vid avhopp från påbörjat läger. Lägerplats går ej att ersättas av annan.

Hemskickning av elev
Den elev som inte följer Wild Camps uppsatta regler eller beter sig illa mot andra elever eller ledare kan bli hemskickad under lägertiden. Vårdnadshavare meddelas beslut om hemskickning. Om en elev skickas hem återbetalas inte lägeravgiften och Beckershof står inte för kostnader för hemresan.

Kölista vid fullbokat
Gå in anmäl som vanligt på www.wildcamp.se. Önska vecka tryck på bevakning=kölista. När en plats blir ledig sänds det ut till alla prenumeranter sedan är det först till kvarn som gäller.Det är alltså ingen numrerad kölista utan alla har en chans.

Force majeure
Om Beckershof väljer att ställa in Wild Camp återbetalas lägeravgiften i sin helhet. För det fall att Wild Camp ställs in till följd av beslut från myndighet eller andra hinder som ligger utanför Beckershofs kontroll, vilka skäligen inte kunde förutses av Beckershof i samband med upprättandet av denna skrivelse, sker ingen återbetalning av lägeravgift.

Behandling av personuppgifter
Vissa peronuppgifter och handlingar i bokningen kommer lagras och hanteras av oss i enighet med GDPR. Dessa uppgifter kräver vi för att kunna fullgöra vår del av det avtal som ingås med Dig som kund. Vi använder oss av en sammarbetspartner för att samla in uppgifter via våra bokningsformulär. All insamlad information som avser barn och dennes kontaktperson raderas från databas senast 24 månader efter avslutat läger och lämnas aldrig ut till annan part. Bilder som tas kan komma att användas på hemsidan & sociala medier

Kontakt
Du är alltid välkommen att höra av dig till Wild Camp om du har frågor, hitta rätt mailadress under fliken kontakt

Boende
Boende sker på Beckershofs Herrgård, i olika byggnader. Där vi delar upp grupperna efter ålder. Man bor 2-4 personer i varje rum alt i sovsal.

Maten
Wild Camp har egen kock/bagare som ser till att alla blir mätta. Eventuellt speciella önskemål/allergier meddelas i anmälningsformuläret eller till mat@wildcamp.se

Priser:
Wild Camp 2024 blir uppdelat i:

Läger vecka 25 (10-14 år), 15-20 juni.
Pris 8900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 25 Ledarskapsläger (14-16 år), 15-20 juni.
Pris 8900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 26 (10-14 år), 23-29 juni.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 26 Ledarskapsläger (14-16 år), 23-29 juni.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 27 (10-14 år), 30 juni- 6 juli.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 27 Ledarskapsläger (14-16 år), 30 juni- 6 juli.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på val av betalningsmetod

Läger vecka 28 (10-14 år), 7 juli- 13 juli.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på betalningsmetod

Läger vecka 27 Ledarskapsläger (14-16 år), 7 juli -13 juli.
Pris 9900 kr
Avgift utöver kan tillkomma beroende på betalningsmetod