Om Wild Camp

VI SLÄPPER PLATSERNA FÖR 2024 DEN 1 OKTOBER 2023 kl 08.00

Wild Camp(10-14år) och Wild Camp ledarskap(14-16år), är lägret som är lite fräckare, lite vildare, lite galnare, men framför allt, världens roligaste.

Vi kör nu Wild Camp på Beckershof för femtonde året och skapat läger där utmaningarna och gemenskapen är själva grejen. Wild Camp på Beckershof är verkligen ett Wild Camp, riktat till dig mellan 10 & 14 år, samt Wild Camp ledarskap 14-16 år.

På Wild Camp är det utmaningar på hög höjds banan, segling, vattenring, klättervägg, äventyrsbanan, backvägg, skytte, linbanan, samt en massa andra roliga och utmanande saker. För er som redan varit på Wild Camp, har vi massor av nyheter inför 2024.

Wild Camp ledarskap, ett riktigt campus, för dig mellan 14-16 år, detta är ett ledarskaps läger i absolut toppklass, det är helt nya aktiviteter, med allt från paintball, lerduveskytte, vattensporter, men även lära dig, ledarskapsförmåga, presentation, och mycket annat…

Är du intresserad av Wildcamp 2024?  Läs följande info innan den 1 oktober 2023.

1. Förberedelser inför bokning av plats.

För att du skall säkerställa att allt fungerar, vill vi att du loggar in innan 1 oktober

Klicka här för länk till bokningssidan

Har Ni tidigare haft barn på Wild Camp är det den mailadress Ni använt tidigare i systemet som gäller för bokningssidan. Kommer Ni ej ihåg denna eller har bytt maila hör då av Er till info@wildcamp.se med ny mailadress. 

2.Vill du anmäla Dig och INTE har svenskt personnummer eller svenskt betalkort. 

Maila in nedanstående uppgifter till följande mailadress info@wildcamp.se senast den 29 september 2023.

Deltagare: 

Fullständigt namn & personnummer

Eventuell allergi/medicinering

Simkunnighet

Målsman

Adress

Telefonnummer

Mailadress

 3. Fullbelagt men önskar chans till plats.Gäller from 1 oktober 2023. Kölista=bevakning

Gå in anmäl till läger på www.wildcamp.se. Registrera ditt barn tryck sedan på bevakning=kölista. Det sänds ut ett mail till samtliga prenumeranter när en plats blir ledig. Det är först till kvarn som får platsen. Ni samtliga som bevakar får ett mail när en plats dyker upp sen är det den som är först att anmäla som får platsen. Finns ingen annan kölista utan det är bevaknings knappen som gäller.